UA RU

Флексографічний друк

Флексографічний друк

Друк на поліпропіленових мішках дуже поширена річ. Така друк називається флексографічного печаткою або коротко - флексодрук.

Такий спосіб нанесення логотипу на мішки є відмінною рекламною кампанією і за фінансовими витратами порівняно недороге дію. Це допомагає підвищити ринкову конкурентоспроможність продукції.

Розглянемо головні переваги флексодруку:

  • практичність
  • низька ціна
  • швидкість виконання
  • високі екологічні властивості
  • практично безвідходне виробництво.

Завдяки флексографічного друку зображення передається максимально точно і має насичені кольори. Максимальний зсув між різними фарбами практично неможливий, але якщо він і присутній, то складає всього 0,5 мм, що неозброєним оком не помітно. Ми застосовуємо швидковисихаючі і безпечні фарби. Нанесення логотипу можливо в будь-яких кольорах, тут немає практично ніяких обмежень.

У нашій країні друк на мішках є однією з найбільш затребуваних технологій друку. Така друк прийшла до нас з 19 століття, від німецького фахівця Карла Хольвего. Флексодрук стала популярною після Другої світової війни, її активно застосовували в рекламній та видавничій сферах.

На нашому сайті ви можете замовити флексографічну друк логотипів на поліпропіленових мішках в один клік. Наші фахівці з вами зв'яжуться і обговорять всі деталі, а також виконають роботу в максимально швидкі терміни.

Зворотний дзвінок