UA RU

Що таке поліпропіленовий мішок

Що таке поліпропіленовий мішок

Мішок поліпропіленовий є м'якою тарою, найчастіше прямоугольно-плоскої або ж у формі коробки. Такі мішки використовуються для фасування, складування, транспортування, зберігання сипучих матеріалів. Застосовуються в різних сферах, наприклад в харчовій або промислової.

Існує безліч різних мішків. Пакувальні мішки відрізняються між собою формою, розміром і кольором. Також важливу роль відіграє щільність тканини мішка. Найчастіше мішки виготовляють з тканини білого кольору. Іноді бувають кольорові смужки уздовж довгої сторони мішка. Часто просять виготовити мішки певного кольору, наприклад зелений, жовтий, синій. Для зручності виготовляють мішки з ручками, що спрощує транспортування. Частим доповненням є поліетиленова вставка.

Мішки бувають різних розмірів. Найпоширенішими розмірами є, такі:

  • 30 * 45 см (5-кілограмовий)
  • 40 * 55 см (10-кілограмовий)
  • 50 * 75 см (25-кілограмовий)
  • 50 * 90 см (35-кілограмовий)
  • 55 * 105 см (50-кілограмовий)

Зазначені вище розміри є стандартними, але при бажанні клієнта, можна виготовити мішки нестандартних розмірів.

Залежно від призначення мішка, його виготовляють в різних розмірах, з різних матеріалів і тд. Чим вище щільність тканини, з якої зроблений мішок, тим міцніше є сам мішок.

Ціна на поліпропіленовий мішок формується в залежності від розміру, щільності тканини, кількості виготовлених мішків, додаткових підсилень за типом ручок, а також нанесення логотипу. Для більш детальної інформації по виготовленню мішків з поліпропілену звертайтеся до наших менеджерів за вказаними вище номерами телефонів.

Зворотний дзвінок